Színpaletta Festékbolt

1990.-ben alakult meg családi vállalkozásunk a SZIN – PALETTA BT. Üzletünk az M5 autópálya kivezető szakaszán, (Budapest, 20. kerület, XX. kerület) a Nagykőrösi szerviz úton található. Az alapítók szakmában eltöltött ideje 35 évre nyúlik vissza. Tapasztalatainkat, ismeretségünket és szaktudásunkat a hozzánk betérő vásárlók kamatozhatják. Így nem kellett sok idő ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres lehessen. Vásárlóink igényeinek kielégítése és a piac változásaival lépést tartva a mai napig fontos tényező számunkra a megelégedett vásárló.

A nagy bevásárlóközpontok megjelenésével fontosnak tartottuk, hogy boltunk vevőterét az Önök igénye szerint alakítsuk ki, hogy minél könnyebben hozzáférhessenek a kiszemelt termékekhez. Természetesen az áruválaszték kialakításában folyamatosan figyelemmel kísérjük véleményüket, igényeiket.
SZIN – PALETTA BT tulajdonosai arról híresek, hogy kiterjedt, színes, sokrétű a választékunk, ezáltal a betérő vásárlóinknak egy – egy nagyobb bevásárlást is lehetővé tehetünk.
Azt hisszük, hogy szaküzletünket sikerült röviden bemutatni a meglévő és leendő Vásárlóinak, most már Önökön a hangsúly,forduljanak hozzánk bizalommal, mi családias környezettel, kiváló, ingyenes parkolást biztosítva várjuk.

Mottónk: „SZIN A FESTÉKEK BIRODALMÁNAK PALETTÁJÁN!”